• Vergelijk tot 5 schuttingbouwers
  • Bepaal zelf hoeveel je betaalt
  • Binnen 24 uur gratis offertes

Hoe werkt het?

Korte uitleg over hoe je offertes aanvraagt voor je nieuwe schutting!

1. Plaats gratis en vrijblijvend je opdracht

Tijd voor een nieuwe schutting? Plaats gratis en vrijblijvend je opdracht. U geeft eerst aan waar u woont, middels het invoeren van uw postcode. U vult hierna het bijbehorende formulier in, belangrijk is dat u uw opdracht of klus zo specifiek mogelijk omschrijft. Denk hierbij des te meer informatie u geeft, des te beter de offertes aansluiten op uw wensen.

2. Wij zoeken de juiste schuttingbouwer!

Wij matchen uw aanvraag met aanbieders die actief zijn in uw regio op basis van je postcode en opdracht. Uw opdracht sturen wij door naar maximaal vijf bedrijven die voldoen ana uw wensen.

3. Schuttingbouwers stellen offerte op

De aanbieders die uw aanvraag hebben ontvangen zullen u binnen een paar dagen vrijblijvend benaderen om een passende offerte te sturen. Onze aagesloten bedrijven reageren op het formulier wat u heeft ingevuld.

4. Vergelijk offertes voor uw nieuwe schutting

Vergelijk de aanbieders op basis van hun offertes, persoonlijke berichten, bedrijvenpagina, referenties en/of de manier van communiceren. Creëer voor u zelf een zo compleet mogelijk beeld van de prijs-kwaliteitverhouding. U kiest vervolgens zelf de aanbieder die het best bij en en uw opdracht past!
Succes verzekerd!