• Ontvang 5 offertes
  • 100% gratis
  • Binnen 24 uur gratis offertes
  • Bepaal zelf hoeveel je betaalt

Wilgen schutting

Wij hebben de beste wilgen schuttingen uit de regio!

Een natuurlijke schutting van wilgentenen ziet er beeldschoon uit. Ze staan bekend vanwege hun natuurlijke uitstraling, winddichtheid en flexibiliteit. Dit natuurproduct kan in allerlei soorten tuinen toegepast worden, is niet gebonden aan een bepaalde woonstijl en zorgt voor voldoende privacy. Er zijn tal van mogelijkheden voor het creƫren van een schuttingen van wilgentenen. Wij leggen je uit wat het verschil is tussen de wilgenschutting en wilgenscherm

Verschil Wilgenschutting en Wilgenscherm:

Wilgenschutting

Wilgenschutting

Dit is de klassieke wilgentenen schutting die ter plaatse in de tuin wordt gevlochten. Een wilgenschutting wordt gevlochten op palen die ongeveer 60 cm uit elkaar staan en kan rondingen bevatten. Het vlechten is een specialistische klus die flink wat spierkracht vereist, dus een bedrijf zoals Wilhout inhuren is een verstandige keuze. Wist je trouwens dat wilgentenen groeien op Hollandse bodem? Zo’n wilgenschutting is dus echt Dutch design!

Wilgenscherm

Wilgenscherm

Wilgenschermen zijn schermen van een stevige omlijsting met daarin gevlochten wilgentenen. Wilgenschermen worden in de werkplaats gemaakt en vervolgens in de tuin of op het balkon bevestigd. Ook de wilgenschermen zijn een echt Hollands product en gaan zo’n 12 jaar mee.

Kwalitatieve wilgen schuttingen uit Nederland

Het vervangen van uw huidige schutting of en het plaatsen van een nieuwe schutting is een grote uitgave. Daarom is het juist belangrijk dat u met een betrouwbare en vakkundige schuttingleverancier in zee gaat. U wilt natuurlijk dat zij goed werk leveren. Schuttingbouwers.nl heeft voor u de beste bedrijven geselecteerd voor het vervangen of plaatsen van uw schutting!

Prijs van uw nieuwe wilgen schutting aanvragen?

Meer informatie aanvragen of de juiste offerte voor het vervangen of plaatsen van uw nieuwe schutting? Geef eenvoudig een beschrijving op van de schuttingklus en ons team van specialisten gaat direct aan de slag met het vinden van de juiste partner voor u!

Succes verzekerd!